Mariana Viktoria (Leo the lion)

Vem är du?
Jag är kreativ, tänker ofta och gärna utanför boxen. Utforskar och utmanar dagligen mig själv. Samarbetar med orden för att möta människor där de är.

Vad bidrar du gärna med till Omställningsbyrån?
Har någon en historia att berätta den så skriver jag den, särskilt om den handlar om resor på vägar bortom de mest trafikerade. Framförallt är jag en röst för dem som inte kan tala själva, som djur och människor utan ett verbalt språk. Men jag är också påläst i konfliktprocesser, både på ett teoretiskt och praktiskt plan.

Vilka erfarenheter och kompetenser har du?
Jag har i nämnd ordning jobbat med marknadsföring/försäljning, ledarskap och kommunikation i olika former. Har cirka fem års universitetsutbildningar i språk, skrivande och konflikthantering. Jobbar snabbt, strukturerat och levererar enligt överenskommelse.

Hur hoppas du att världen ser ut och är om 50–100 år?
Jag jobbar för ett medmänskligare samhälle där människor visar varandra respekt och djur finns till för sin egen skull. Det är också min förhoppning att vi kan leva medvetet och långsiktigt, bland annat genom att inte bruka mer resurser än vi behöver. Konflikter löser vi genom möten, inte missiler.

Var bor du?
Jag bor ett stenkast från skog och hav i Göteborg där jag lever förhållandevis väl i symbios med djur och natur. Högst upp på önskelistan står dock ett stort hus på landet med självhushåll och plats för människor som delar mina värderingar samt djur i behov av en tillflyktsort.

Kontaktuppgifter
Mariana Viktoria
www.marianaviktoria.se
mail@marianaviktoria.se