Samarbeta som frilans – onlinekurs

När:
2 december, 2020 kl. 10:00 – 12:30 Europe/Stockholm Tidszon
2020-12-02T10:00:00+01:00
2020-12-02T12:30:00+01:00
Var:
Journalistförbundet
Webbsänd kurs
Kontakt:
Elisabet Wahl

Att arbeta som frilans kan ibland vara ensamt. Men hur gör man egentligen för att hitta bra sätt att samarbeta med andra? Under den här kursen delar Abigail Sykes och Roland Cox med sig av sina respektive erfarenheter av att arbeta i grupp.

Det finns många olika sätt att samarbeta som frilans: en del har ett löst sammansatt nätverk medan andra arbetar i ett mer formaliserat upplägg. Under den här kursen får du möta två frilansar som berättar om fällor, framgångsfaktorer och vägen framåt i deras sätt att samarbeta.

Abigail Sykes är en av medarbetarna i Omställningsbyrån. En grupp bestående av både frilansjournalister och andra som fokuserar på frågan om övergången från dagens samhälle till ett grönare och mer hållbart sådant. Abigail kommer bland annat att prata om att samarbeta professionellt kring en fråga snarare än en profession och hur det är att starta något nytt med sina läsare i ryggen.

Roland Cox har under lång tid varit medlem i Arbetslivsjournalisterna. Det är en ekonomisk förening bestående av frilansjournalister speciellt inriktade på alla frågor som hör arbetslivet till. Rolands kurspass kommer bland annat att ta upp erfarenheter från att lämna in anbud vid offentliga upphandlingar samt att ge ut en egen webbtidning.

Plats: Webbsänd kurs, länk skickas senare
Sista ansökningsdag: Torsdag, 26 nov 2020

Kursavgift
Den här kursen är kostnadsfri för dig som är frilansmedlem. För uppgift om avgifter för övriga SJF-medlemmar och ickemedlemmar, kontakta ew@sjf.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *